6

   Producatorul suedez de automobile, Volvo, proprietate a chinezului Geely, a anuntat in aceste zile eliminarea, în anul 2013, a o mie de locuri de muncă, sau renuntarea la aproximativ 5% din forța de muncă.
   Afirmatia a apartinut purtătorului de cuvânt Per-Aake Froberg, confirmând cuvintele directorului său general.
   Volvo declarase în luna septembrie 2012, ca numara 22.400 de angajați în întreaga lume și eliminase deja 1100 de posturi in 2012.

   Directorul general a invocat, in decizia luata, starea proastă a pieței auto, sugerand ca trebuie sa se adapteze realitatii, asa incat prima faza care s-a referit la lucratorii din uzine, va fi urmata de o a doua faza, destinata cadrelor.

   Conform France Presse, Volvo a fost achiziționat în anul 2010 de Geely, constructor al altor marci nerecunoscute în Occident (Geely, Gleagle, Emgrand și Englon). De atunci, marca suedeză are probleme cu cotele de piață, pierderile incepand sa apara în a doua jumătate a anului 2011.

   În 2012, Volvo a vandut 422.000 de vehicule în întreaga lume, reprezentând cu 6% mai puțin decât în anul precedent. Vânzările europene s-au prăbușit si ele cu 10%.

   Cu toate acestea, intreprinderea urmareste sa vanda 800.000 de vehicule în 2020, în speranța valorificarii pe piețele în creștere din China și India.

   Industria de automobile suedeza și-a mai pierdut, la finele anului 2011, o alta avere: constructorul de automobile Saab, care a dat faliment.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
138
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11045 sec - PID: 22972