3

   Lista victimelor musulmane ale masacrului de la Srebrenica este "destul de arbitrară", a afirmat Goran Petronievici, consilier juridic al fostului Presedinte al Serbiei, Radovan Karadzic, pentru radioul Vocea Rusiei.

   Avocatul a declarat ca procurorii nu au reușit să furnizeze instanței numele victimelor, datele de identificare și, de asemenea, analizele ADN.

   Goran Petronievici a adăugat că avocații au dovedit că lista cuprinde persoane care au murit in Srebrenica înainte de evenimente sau chiar persoane care mai sunt inca in viață.

   Asa-numitul masacru se referă la uciderea, in 1995, a aproximativ 8.000 de bosniaci musulmani – bărbați și băieți – din Srebrenica, in timpul razboiului din Serbia.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
45
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02387 sec - PID: 17042