8

   Gigantul Google se poate confrunta cu sancțiuni din partea UE, după ce nu a reușit să se conformeze legilor europene privind confidențialitatea. Autoritățile de reglementare europene spun că societatea nu a reacționat la preocupările exprimate in urma anchetei realizate anul trecut.

   Prin intermediul „profilului de utilizator”, rezultat din compilarea Google a mai multor date despre utilizatori, portofoliul Google imbogatit contine acum date date stocate de pe aproximativ 60 de site-uri ale companiei, conform șefului departamentului de analiză al „Fund of information democracy”, Vadim Kim.

   "Datele nu sunt ceva informativ, ci acestea sunt păstrate pe serverele companiei. Chiar dacă societatea susține că nu vor fi prelucrate, cât de încrezător poate fi un utilizator obisnuit, ca într-adevăr asa va fi? Noi nu știm. Cum putem fi siguri că datele nu vor fi utilizate, de exemplu, pentru a studia comportamentul consumatorilor și așa mai departe, iar prin astfel de informații sa se obtina o cantitate suficientă de date strategice?".

   Desi unii specialisti in IT sustin ca, intrucat conturile nu contin decat informații generale, stocarea datelor nu poate fi considerată o formă de spionaj, totusi, datele cu caracter personal pot cădea în mâinile companiei, deoarece, atunci când o persoană se înregistrează la un serviciu al companiei, ea poate menționa si adresa si functia etc.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
101
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.06171 sec - PID: 24741