2

   Nunțiul Apostolic în Siria, Mons. Mario Zenari, a descris "măcelul" cauzat de atacurile din Damasc, ieri, joi, 21 februarie 2013, intr-un interviu acordat agentiei Fides a Vaticanului si la Stampa, in care facea un apel la comunitatea internaționala.

   El descrie un adevarat "masacru", in urma exploziilor care "zguduie pereții și ferestrele Nunțiaturii".

   "Vom continua, spune Monseniorul Zenari, sa calcam in picioare peste sangele si cadavrele victimelor nevinovate: civili, femei, copii… rareori li se mai aduna ramasitele pamantesti pentru ingropare".

   Nunțiul Apostolic deplânge pozitia comunitatii internationale, care "se spala pe mâini", in loc sa opreasca "escaladare uciderii și a distrugerii", si o invita să "forțeze părțile aflate în conflict, să găsească o solutie prin negociere pasnica".

   În cele din urmă, el a avertizat împotriva răspândirii "știrilor alarmante despre situația creștinilor", în această situație "tragică", mentionand ca creștinii sufera "asemenea celorlalti oameni".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
125
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03116 sec - PID: 18557