3

   La Republica a raportat astazi, 22 februarie 2013, ca Papa Benedict al XVI-lea a ales să demisioneze in urma scandalurilor sexuale si deturnarilor de fonduri in care este implicat Vaticanul, confirmand astfel un raport anterior publicat in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   Suveranul Pontif, probabil, s-a hotarat sa demisioneze in data de 17 decembrie 2012, după ce a primit mai multe sute de pagini din documente compromițătoare, care implicau un număr de cardinali importanti, mai spune ziarul.

   Vaticanul a înființat un grup de lucru special, condus de Cardinalul spaniol Julian Herranz, pentru verificarea documentelor.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01104 sec - PID: 10109