4

   Aproximativ 2500 de copii sirieni s-au născut în Turcia, în taberele de refugiați, conform agenției de știri Anatolia, care citeaza date din rapoartele Directoratului de Management al Dezastrelor si Situatiilor de Urgenta din Turcia (AFAD).

   Potrivit AFAD, numărul sirienilor din Turcia a ajuns la peste 180.000 în ultimii doi ani, din cauza violentelor din Siria.

   AFAD remarca faptul că aceste familii locuiesc in corturi si containere, instalate în mai multe orașe din Turcia. Directoratul a adăugat că oficialii au asigurat toate nevoile copiilor sirieni și ale familiilor lor.

   Familiile siriene au puse nume, copiilor lor, precum: Recep, Tayyip, Erdogan, Emine", arătand astfel aprecierea lor fata de Primul-Ministru turc Recep Tayyip Erdogan și soția sa Emine.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
99
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03788 sec - PID: 15762