6

   Vineri, 22 februarie 2013, la Reşedinţa Eparhială din Giula a avut loc o nouă întâlnire de lucru între reprezentanţii Episcopiei Ortodoxe Române din Ungaria şi cei ai Oficiului pentru Protecţia Monumentelor Istorice de la Bichişceaba, potrivit înţelegerii stabilite la o întâlnire anterioară.

   Conform informatiilor transmise de Episcopia Ortodoxa Romana din Ungaria, cu acest prilej a fost obţinută, din partea Oficiului pentru Protecţia Monumentelor Istorice, aprobarea pentru efectuarea restaurării exterioare a Catedralei şi au fost stabilite detaliile necesare pentru construirea şi amplasarea a două porţi de lemn, cu specific ortodox şi românesc, în parcul din apropierea Catedralei.

   Participantii religiosi afirma ca intalnirea "a constituit un pas important în îndeplinirea formalităţilor necesare pentru ca Proiectul European menţionat să poată fi finalizat, înainte de începerea propriu-zisă a lucrărilor".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
99
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.0945 sec - PID: 24900