3

Slabit, Wall Street-ul se pregateste de noi provocari (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Slabit, în această săptămână, de teama de a pierde sprijinul imens al US Federal Reserve (Fed) al economiei americane, Wall Street-ul se pregătește sa faca față unei noi provocari, cu reduceri drastice programate la începutul lunii martie, în cadrul bugetului SUA.

   Reducerile drastice de buget, programate pentru 1 martie se vor afla in centrul atentiei, săptămâna viitoare.
   "Piața risca sa fie nervoasa" până vineri, conform unui interviu acordat de Dan Greenhaus, de la BTIG, AFP, intrucat astfel de reduceri "afectează în mod direct mai multe sectoare de piață, în special din domeniul apărării".

   În total, aceste restrangeri – de aproximativ 1.000 de miliarde de euro, in 10 ani – în acest an ar duce la o reducere de 85 miliarde de dolari in cadrul cheltuielilor guvernamentale, până la sfârșitul lunii septembrie.

   În Europa, alegerile parlamentare italiene, vor fi, de asemenea, urmărite îndeaproape duminică și luni, afirma experții Barclays.
   Este posibil, insa, ca apetitul pentru risc sa revina în Europa, în caz de victorie clară pentru o coaliție de centru-stânga, incluzandu-l pe actualul șef al guvernului, Mario Monti, conform lui Chris Minima, de la FTN Financial.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.02203 sec - PID: 9686