2

   La ceremonia oficială au participat 70.000 de persoane. În discursul de inaugurare, Park Geun-hye a pledat pentru fericirea și prosperitatea poporul sau.

   În plus, ea a asigurat ca va începe negocierile de pace, exprimandu-si speranța că Phenianul va renunța la ambițiile sale nucleare.

   "Testarea recenta a armamentului nuclear, in Coreea de Nord, este o provocare pentru supraviețuirea și viitorul poporului coreean și ar trebui să nu se comita o greseala prin care cea mai mare victima nu va fi nimeni alta decat Coreea de Nord, insasi… Îndemn Coreea de Nord să renunțe la ambițiile sale nucleare, neîntârziat, și sa porneasca pe calea păcii și dezvoltării în comun", a mai spus ea.

   Park Geun-hye are varsta de 61 de ani, fiind fiica lui Park Chung-hee, care a fost președinte sud-coreean intre anii 1961 – 1979. Park Geun-hye a câștigat alegerile prezidențiale din 19 decembrie 2012.

   În discursul victoriei sale, Park a anunțat o eră a "unificarii armonioase, în care toti coreeni pot duce o viață mai prospera și mai liberă, visele lor putand deveni realitate".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
126
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03456 sec - PID: 18653