4

   Capitala Bulgariei, Sofia, s-a aflat duminica, 24 februarie 2013, sub stare de asediu, cu metroul în criză si cu doar cativa transportatori activi.
   Nu au existat mijloace de transport public, iar mitingul de protest pe scară largă a blocat centrul orașului. Taxi-urile nu au reusit sa asigure decat zonele de suburbie.

   Oamenii mergeau pe jos si se alaturau spontan mitingului, care astfel a continuat sa creasca. Au existat rapoarte despre cateva ciocniri, agresiuni, provocari și alte incidente.

   In Sofia, problema a fost chiar mai complicată, intrucat a fost organizata si o procesiune simultană, la Catedrala Alexander Nevsky, cu ocazia alegerii noului Patriarh bulgar, Neofit.

   La eveniment au participat mulți politicieni de rang înalt, inclusiv miniștrii Cabinetului demisionat săptămâna trecută in urma protestelor in masa. Desi au existat temeri ca procesiunea ar fi provocat ciocniri intre si cu demonstrantii, totul a decurs aproape normal, desi nici nu au fost prezente forte ale Politiei – inghesuite in zona Parlamentului, Presedintiei si sediului companiei de electricitate CEZ.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
71
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03767 sec - PID: 15492