4

   Primul-ministru turc, Recep Tayyip Erdogan, a avertizat duminică că țara sa nu va ramane tacuta in fata crimelor comise de regimul președintelui Bashar al-Assad.

   Declaratia a fost facuta in urma criticilor opoziției din Siria la adresa lipsei de implicare a comunitatii internaționale.

   Cu puțin timp înainte, sambata, Washington-ul condamnase si el rachetele mortale de vineri, din Alep, care au ucis cel puțin 58 de persoane, printre care 36 de copii, conform Observatorului sirian pentru Drepturile Omului.

   "Nu vom păstra tăcerea in fata acestor crime împotriva poporului. Noi nu vom rămâne tăcuti împotriva dictatorului brutal din Siria", a declarat Erdogan, a cărui țară sprijină revolta împotriva regimului Assad. Discursul a fost pronuntat în Emiratele Arabe Unite.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
159
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03087 sec - PID: 7259