4

   Fermierii producători de lactate din orașul sârb Novi Sad au varsat sute de litri de lapte în fața unei clădiri a legislativului, ieri, duminica 24 februarie 2013, protestând fata de ceea ce ei au descris ca ar fi fost un scandal al laptelui, motivat politic, în țara lor, conform Ria Novosti.

   Cerând despăgubiri guvernului, pentru „dezinformare”, fermierii au reclamat faptul că consumul de lapte a fost deja redus cu mai mult de 90%, dupa ce unele rezultate neoficiale ar fi indicat că produsele lactate sarbesti au fost contaminate, la un nivel ridicat, cu aflatoxină (o toxina produsa de sporii unor ciuperci, care infesteaza de regula arahidele).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
132
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.07476 sec - PID: 22726