4

Salonul de Agricultura din Paris 2013: Marocul revine in forta (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Dupa 20 de ani de absenta, a revenit in Salonul International de Agricultura din Paris (cel de-al 50-lea salon) , Marocul, prezentandu-si produsele renumite, precum uleiul de masline, pe care intenționează să il propuna pietei din afara.

   Data fiind criza europeana, Marocul urmareste in prezent sa intre pe piata rusa si cea a Americii de Nord, in Statele Unite ale Americii și Canada, conform unei declaratii a Ministrului Agriculturii, Aziz Akhannouche, oferita France Presse.

   Alaturi de masline si de uleiul de masline, care reprezinta o prioritate, oferta acestuia mai cuprinde si portocalele si tomate rosii.

   Obiectivul vizat este atingerea a 1,1 milioane de hectare de plantații de măslini, cu o producție de 160.000 de tone, din care 60.000 pentru export.

   În temeiul unui acord de schimb liber, semnat în 2000 și revizuit în 2012, 55% din tomatele, castraveții sau portocalele din Maroc, exportate către Uniunea Europeană, sunt scutite de taxe vamale. Începând cu anul 2006, un acord similar reglementează anumite exporturi de fructe si în Statele Unite ale Americii.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
228
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.01898 sec - PID: 7354