4

Ce faceau Zeii Greci intr-o sinagoga antica? (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Steven Fine, Jodi Magness si Hershel Shanks, în New York, pe 3 martie 2013
   Ce ne spune arheologia despre sinagogile din vechiul Israel?

   In data de 3 martie 2013, oameni de știință cunoscuti, ca Jodi Magness și Steven Fine, se vor afla in New York City, la „92nd Street Y”, pentru a prezenta sinagogile antice, de la legendarul Capernaum la descoperiri recente in Huqoq.

   Explorarea primelor sinagogi ale Israelului, din Masada, Herodium și Gamla si studierea sinagogilor din Ierusalim, dinainte de distrugerea romană a Templului, a Inscriptiei Teodotus, cercetarea mozaicului nou-descoperit al lui Samson, dintr-o sinagogă din Galileea, împreună cu studierea altor reprezentări surprinzătoare din sinagoga Zeului Grec Helios din Israelul antic, fac obiectul acestei intalniri.
   Totul devine, deci, o oportunitate unica de a explora istoria și arta sinagogilor antice, cu savanții care le cunosc cel mai bine.

   „92 Street Y” este un centru de clasă mondială, non-profit și cultural, care conectează oamenii din lumea educației, a artelor, a sănătatii și a vietii evreiesti.

   Intalnirea are loc duminica, 3 martie 2013, la ora locala 20:15: Buttenwieser Hall / Lexington Avenue at 92nd St , New York, SUA. Costul biletului de intrare este de 29$.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
85
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03708 sec - PID: 15699