4

   Amanarea alegerilor parlamentare din Egipt, pana in aprilie, va aduce țara in situatie de "haos", a avertizat duminică una dintre figurile importante ale opoziției egiptene, Mohamed ElBaradei.

   Detinatorul Premiului Nobel pentru Pace 2005 a cerut sambata, 23 februarie, boicotarea alegerilor, avertizand ca nu este decat o „inselare”, amintind aici torturile, răpirile și lipsa justiției sociale, care vor afecta în continuare societatea egipteană.

   Perseverarea în aceste circumstanțe poate duce țara pe "drumul spre haos și instabilitate", a declarat el pentru BBC.

   Președintele egiptean, Mohamed Morsi, a hotarat sambata schimbarea datei alegerilor parlamentare, in urma protestelor crestinilor copți din Egipt, legate de sarbatori importante care cadeau in perioada de început a votării. Acum, alegerile sunt planificate pe 22 aprilie.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
61
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02878 sec - PID: 17239