5

   Reuters a raportat in ultimele ore ca fostul trezorier al partidului de guvernământ din Spania, aflat in centrul unui scandal de corupție care l-a atins si pe Primul Ministru Mariano Rajoy, a fost obligat să predea pașaportul său, luni, în timp ce judecătorii investighează cazul a milioane de euro pe care acesta le-a depus în băncile elvețiene.

   "Atunci când trezorierului partidului de guvernământ i se interzice sa părăsească țara, fiind perceput în mod oficial ca autor al unui caz de corupție, demisia guvernului devina si ea probabilă", remarca intr-un material radioul Vocea Rusiei.

   Problema principală a guvernului Rajoy este faptul că actiunile trezorierului au fost posibile tocmai datorită poziției sale în partidul de guvernământ. Reuters indica faptul că Luis Barcenas este acuzat de folosirea poziției sale pentru luare de mita, evaziune fiscală prin ascunderea veniturilor in Elveția și spălare de bani prin intermediul unor companii capusa.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
50
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02394 sec - PID: 17042