6

Mormantul lui Freddie Mercury, descoperit in Kensal Green, Londra (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Mormântul lui Freddie Mercury a fost găsit după ani de speculații pe marginea incinerarii si inmormantarii cenusii sale, informeaza astazi The Times.

   O placă, marcand aparent locul de veci al fostului solist al formatiei Queen, Freddie Mercury, a fost descoperita în Cimitirul Kensal Green, din vestul Londrei, după ani de speculații.

   Aici a fost descoperita si inscripția: "In loving memory of Farrokh Bulsara. 5 Sept 1946 – 24 Nov 1991. Pour etre toujours pres de toi avec tout mon amour” (Intotdeauna voi fi alaturi de tine, cu toata dragostea).

   Dedicatia, din cate se crede, ar face referire la numele de nastere zanzibarian al lui Fredy – dupa cum informa in urma cu cateva minute radioul Vocea Rusiei – urmat de datele de nastere si de deces ale acestuia. Semnatura M, de la sfarsitul dedicatiei, ar putea fi a iubitei lui, Mary Austin.

    Farrokh Bulsara, care este mai bine cunoscut sub numele de Freddie Mercury, a murit în 1991, la varsta de 45 de ani, după complicații provocate de SIDA.

   Cenusa lui ar fi fost oferita lui Mary Austin, care a moștenit, de asemenea, si casa in valoare de 15 milioane$. Ce s-a întâmplat mai apoi a fost invelit in mister si a ramas o enigma. Muncitorii din cimitir pareau sa fi uitat deja ca placa ar fi apartinut renumitului cântăreț.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
168
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02723 sec - PID: 7270