4

Ajutati Tara Sfanta! Vaticanul se adreseaza Bisericii universale (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Vaticanul ii cere Bisericii universale sa isi indeplineasca "datoria straveche și încă puternică", de a sprijini Țara Sfântă: „Țara Sfântă”, subliniaza el, este "martorul tăcut și aparatorul viu” al "Tradiției, care începe cu originile Creștinismului".

   Cardinalul Leonardo Sandri, prefect al Congregației pentru Bisericile Orientale, a trimis pastorilor Bisericii universale o scrisoare publicată in ziua de 26 februarie 2013, de catre Vatican.

   Cardinalul a subliniat, în special, rolul creștinilor în Țara Sfântă, "care se disting prin apărarea drepturilor omului, inclusiv a libertatii religioase" și prin „efortul lor lăudabil, ecumenic și inter-religios".
   "Noi, creștinii care trăim în Israel și Palestina, Cipru, Liban, Iordania, Siria și Egipt, despre care se spune, într-un sens mai larg, ca este Tara lui Iisus, trebuie să găsim o viziune comuna a credinței".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
52
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03177 sec - PID: 17185