5

   Rusia nu are niciun angajament obligatoriu înaintea comunității internaționale, in ce priveste propaganda relațiilor homosexuale, conform ministrului de externe al Rusiei, Serghei Lavrov.
   Declaratia a fost una foarte ferma, fiind facuta in cadrul unei întâlniri cu omologul sau olandez, Frans Timmermans.

   Lavrov a subliniat că Rusia are propriile sale principii morale, tradiții istorice, culturale și religioase și a adăugat că isi poate permite o discriminare pozitiva, atunci când un grup al societății urmareste sa-si impuna vederile – des si agresiv – pe seama majoritatii, în special a copiilor.

   Lavrov a declarat că, în dialogul său cu partenerii din UE, Moscova a pus accent pe exemple mult mai scandaloase de discriminare, de exemplu, a comunitatii vorbitoare de limbă rusă din Letonia și Estonia, căreia i se refuză cetățenia.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
124
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.10097 sec - PID: 16533