2

   Luni, 25 februarie 2013, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I a vizitat Ankara, ca răspuns la invitația Primului-Ministru turc, Recep Tayyip Erdoğan, și a participat la o consultare de o jumatate de ora, care a avut loc la reședința Primului-Ministru, cu ușile închise.

   Alaturi de acestia, la discutie, a mai participat si Angela Merkel, cancelarul Republicii Federale Germania, aflata intr-o vizită oficială in țară, insotita de o delegatie. Prezenti au mai fost cativa lideri religioși și reprezentanți ai comunităților non-musulmane din Turcia, Muftiul de Ankara si personalul Primului-Ministru.

   Patriarhul a transmis felicitări primului-minisctru și mulțumiri pentru invitație, subliniind problemele și solicitările legate de domeniul drepturilor omului, în special de libertatea de religie, de conștiință și privind instruirea religioasă. In plus, Patriarhul a mai amintit necesitatea respectarii egalitatii tuturor cetățenilor, clerici și laici deopotrivă, în calitate de cetățeni ai țării, fără discriminare și nedreptăți asemenea celor din trecut.
   În mod similar, ceilalti reprezentanți ai minorităților au subliniat problemele comunităților respective.

   Patriarhul Bartolomeu I, insotit de delegatia sa, a revenit in aceeasi zi la Constantinopol.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
106
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04695 sec - PID: 17489