7

Primele femei din Shura, facute ‘prostituate’ de un cleric saudit (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   O serie de insulte, din categoria "prostituate" – "scursurile societății", a fost emisa de un cleric saudit, la adresa celor 30 de femei care au fost autorizate în ultima săptămână ca primi membri de sex feminin ai Shura – organ consultativ al Arabiei, conform unui raport Al Arabiya.
   Insultele au fost condamnate de mulți oameni, inclusiv de liderii religioși, in ultimele ore.

   In ziua de 19 februarie, 30 de femei au fost oficial numite, de către Regele Abdullah, în cadrul unei ceremonii organizate la palatul regal din Riyadh.

   Debutul acestor femei, în calitate de membri Shura, este fără precedent în istoria regatului ultra-conservator, unde apropierea intre bărbați și femei, în locurile publice, este interzisa.
   Cu toate acestea, noii membri trebuie să respecte limitările impuse de Sharia (legea islamica), femeile fiind obligate să poarte vălul islamic și sa respecte interdictia de a avea contacte cu ceilalti membri, de sex masculin.
   Consiliul Shura este un fel de Parlament, fără putere legislativă, al cărui rol este limitat la a propune o legislație, care sa fie aprobata doar de catre cel ce are acest drept: monarhul.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
72
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.07641 sec - PID: 22259