2

   Criza din Grecia a dus la reducerea numărului căsătoriilor religioase și a afectat serviciile funerare.
   Conform unui articol publicat recent de Reuters, ceremoniile legate de Taina Nuntii, in Grecia, cu mare fast, lumanari si flori multe – tradiție adânc înrădăcinată în Grecia – au cunoscut un declin in ultima perioada, din cauza crizei economice, care a lovit tara in ultimii 6 ani de zile.

   Astfel, numărul cuplurilor care s-au casatorit în biserică a scăzut la 28.000 în 2011, de la 40.000 in 2008, potrivit ELSTAT – Departamentul de Statistică din tara.
   În schimb, numărul cununiilor civile a crescut foarte mult, la 26.000 în 2011, față de 8000 cu zece ani inainte (in Grecia, cununia civila nu este obligatorie, daca se oficiaza cea in Biserica).

   Recesiunea a avut, de asemenea, un efect neașteptat si asupra inmormantarilor.
   Grecii au dificultăți în achitarea taxelor de înmormântare, desi autoritățile municipale din Atena au redus costurile de înmormântare în cimitirele capitalei. Unii nu isi permit amplasarea unei cruci sau pietre funerare  pe mormant.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
60
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04861 sec - PID: 18529