6

   Potrivit "Le Figaro", arhitectul francez Jean-Michel Wilmotte va prezenta noul proiect al Bisericii Ortodoxe Ruse din Paris.

   Joi, la Moscova, François Hollande i-a confirmat lui Vladimir Putin faptul că arhitectul francez Jean-Michel Wilmotte va fi cel care va prezenta noul proiect.

   „Unii se vor bucura, altii mai puțin, dar proiectul Bisericii Ortodoxe Ruse, dorit de către Federația Rusă, va vedea lumina zilei in Paris”, a fost mesajul lui François Hollande, la întâlnirea cu Vladimir Putin, la Moscova.

   "Vom respecta acordul încheiat între Nicolas Sarkozy și Dmitri Medvedev în 2010, și ne vom asigura că lucrurile merg bine", a spus o persoana din anturajul Președintelui Republicii.

   Pentru confirmarea interesului sporit, Ministrul Culturii, Aurélie Filippetti a fost invitat si el alaturi de François Hollande, în timpul vizitei oficiale.

   Inițial, biserica trebuia să aibă cinci cupole de aur si un vârf inalt de 27 de metri. In plus, aceasta era prevazuta cu un acoperiș de sticlă ondulat si cu un voal ca Acoperamant al Maicii Domnului.
   Acest prim proiect s-a dovedit a fi, insa, mult prea vizibil langa Turnul Eiffel. Prin urmare, noul proiect, care este cu mult mai discret, renunță, printre altele, la mult-criticatul voal.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
139
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11371 sec - PID: 22972