2

   Președintele Frantei, Francois Holland a spus că nu condamna decizia lui Gerard Depardieu, de a renunța la cetățenia franceză in favoarea celei ruse, conform unui interviu de ultima ora, realizat de postul de radio Ecoul Moscovei.

   "Sunt familiarizat cu Gerard Depardieu, desigur. Sunt un președinte, Gerard Depardieu este un artist, o personalitate foarte celebra. Are principiile sale de viață, pentru o persoana de varsta medie, si ele nu pot fi comparate cu normele președintelui Republicii Franceze", a declarat Hollande pe postul de radio, in urma cu cateva minute.

   "Dacă Gerard a decis să părăsească țara, este foarte bine, odata ce el iubește atât de mult Rusia și Rusia il iubeste la fel de mult, devine usor de înțeles", a mai declarat Presedintele Frantei.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01044 sec - PID: 10109