32
Agentia penru Siguranta Traficului din SUA (NHTSA) investigheaza unele probleme, la acceleratie, ale vehiculelor Ford, care produc oprirea motorului și care au generat aproape 1500 de plângeri din partea șoferilor.

Ancheta, deschisă in aceste zile, se referă la un lot de 724.982 vehicule: 4×4 Escape, berlina Fusion și două modele ale brandului Mercury, 4×4 Mariner si berlina Milano, toate mode ale anilor 2009-2011.

"Consumatorii au raportat incidente cu accelerația în timp ce vehiculul se afla in mișcare, care duc la pierderea bruscă de putere, a motorului", se arata in notificarile NHTSA, citate de France Presse.

Trei accidente s-au produs, o persoană fiind rănită, din cauza acestui defect. Ancheta a început, după ce o organizație de protecție a consumatorilor, din statul Carolina de Nord (coasta de est a Statelor Unite), a trimis o scrisoare catre NHTSA, pe 30 august 2012, cerându-i să verifice problema.

Un purtator de cuvant al Ford, contactat de AFP, a declarat că „producătorul cooperează in cadrul anchetei, cu autoritățile, ca de fiecare data”.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01543 sec - PID: 12992