2

Agentia penru Siguranta Traficului din SUA (NHTSA) investigheaza unele probleme, la acceleratie, ale vehiculelor Ford, care produc oprirea motorului și care au generat aproape 1500 de plângeri din partea șoferilor.

Ancheta, deschisă in aceste zile, se referă la un lot de 724.982 vehicule: 4×4 Escape, berlina Fusion și două modele ale brandului Mercury, 4×4 Mariner si berlina Milano, toate mode ale anilor 2009-2011.

"Consumatorii au raportat incidente cu accelerația în timp ce vehiculul se afla in mișcare, care duc la pierderea bruscă de putere, a motorului", se arata in notificarile NHTSA, citate de France Presse.

Trei accidente s-au produs, o persoană fiind rănită, din cauza acestui defect. Ancheta a început, după ce o organizație de protecție a consumatorilor, din statul Carolina de Nord (coasta de est a Statelor Unite), a trimis o scrisoare catre NHTSA, pe 30 august 2012, cerându-i să verifice problema.

Un purtator de cuvant al Ford, contactat de AFP, a declarat că „producătorul cooperează in cadrul anchetei, cu autoritățile, ca de fiecare data”.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01172 sec - PID: 10109