4

   Rețelele bancare de plată si-au dat seama de importanța sistemelor de plata prin mobil, Mastercard si Visa lansand propriile soluțiil, la Barcelona, in aceste zile, avansand astfel Paypal-ul in lumea fizica, prin intermediul telefoanelor mobile.

   Industria de plată prin mobil este asteptata sa creasca de la 13.8 miliarde dolari (10,4 miliarde euro), în 2013, la 278.9 miliarde de dolari in 2018, potrivit unui studiu recent publicat de către Centrul de Cercetare Markets and Markets.

   Conform unui alt studiu recent, al GSMA, telefonia mobila va numara, in anul 2018, 4 miliarde de clienți, adica jumătate din populația lumii.
   Prin urmare, gigantul MasterCard a anuntat, luni dimineață, că va propune, în martie, o suită de soluții de plată prin Internet, accesibile prin intermediul unui smartphone, "ușor, sigur și inter-operabil", marca Masterpass.

   Rivalul lui Mastercard, Visa, a ales un parteneriat in acest sens cu Samsung, care a devenit în 2012 primul furnizor smartphone din lume.
   Sistemul va fi botezat "PayPal Here".

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
194
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.04274 sec - PID: 7309