4

Uleiul de masline: un nou proiect intre Creta si Cipru (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Un nou proiect in afacerile cu ulei de masline are de gand sa se lanseze în Creta și Cipru, vizand promovarea produselor alimentare și a preparatelor care folosesc doar ulei de măsline.

   Afacerea apare în cadrul proiectului Îmbunătățirea Calității și Comercializarea Uleiului de Măsline, care a fost aprobat de către programul de cooperare transfrontalier dintre Grecia și Cipru, și va fi pus în aplicare de către SEDIK și Ministerul Agriculturii din Cipru.

   Printre principalele obiective ale proiectului, se numara promovarea uleiului de măsline, a alimentelor și felurilor de mâncare care il folosesc, îmbunătățirea nivelului de sanatate al produselor alimentare din Creta și Cipru și impulsionarea competitivității produselor agricole locale și a turismului în cele două regiuni.

   Printre obligațiile de bază ale celor implicați în proiect se afla utilizarea exclusivă a uleiului de masline, virgin sau extra virgin, în prepararea fiecarui aliment unic.

   Vestea vine in urma unui studiu efectuat in Spania, care a urmarit îndeaproape dieta mediteraneană folosita în Grecia si mai ales Creta, si care arată că acesta poate reduce riscul de atac de cord si de accident vascular cerebral cu 30% -uleiul de măsline fiind un ingredient cheie.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
22
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04057 sec - PID: 20931