3

   Următoarea generație de radare mobile, destinate luptei împotriva excesului de viteză, va intra in functiune incepand cu 15 martie 2013, în douăzeci de departamente din Franta, conform unui anunt al siguranței rutiere locale.
   Aceste radare noi, aflate la bordul unui vehicul, vor fi capabile sa fotografieze fara bliț, informeza la aceasta ora France Presse.
   Ele sunt menite să înlocuiască, treptat, radarele de generație mai veche, vandute intre 2004 și 2005.

   "Noutatea este că aceste camere vor efectua controale de pe masini aflate in centrul traficului. Obiectivul este acela de amestecare în rândurile conducătorilor auto", explică Aurélien Wattez, șeful securității de control automatizat rutier.

   Viteza excesivă este cauza majora a deceselor rutiere, responsabila pentru 26% din accidentele mortale în 2012, adica aproape 1.000 de decese.
   Acest nou dispozitiv, cu antena radar, este ascuns în spatele numarului de înmatriculare al vehiculului, condus de ofițeri în uniformă.

   Marja preciziei tehnice a acestui nou dispozitiv este cu mult mai buna decât a radarelor vechi. Un total de 300 de vehicule, echipate cu astfel de camere, ar trebui sa apara in termen de trei ani, cu o rata medie de 100 pe an, in Franta.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
129
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02571 sec - PID: 18653