4

   Estimările bazate pe datele poliției din Ierusalim sugerează că au existat 10.500.000 de vizitatori la Zidul de Vest al Ierusalimului, în anul 2012.
   Zidul reprezinta un simbol național israelian.
   Creșterea importanta a numarului de inchinatori și a turismului a stimulat construirea de noi facilitati pentru reglarea traficului, crescut, in zona.

   Zidul Plângerii sau Zidul de Vest se află în Vechiul Oraș al Ierusalimului, în partea de vest a Muntelui Templului (pe culmea căruia se află astăzi sanctuarul musulman Haram ash Sharif).
   El este un vestigiu al zidului antic care înconjura curtea Templului iudeu din Ierusalim și, după distrugerea acestuia, este considerat principalul loc sacru al iudaismului.
   Peste secole, este un loc de rugăciune și principalul loc de pelerinaj pentru evrei, cea mai veche menționare despre atașamentul evreilor față de zid datând din secolul al IV-lea.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
107
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03328 sec - PID: 18311