2

   Patronul miliardar al grupului informatic american Oracle, Larry Ellison, care a cumpărat o insulă în Hawaii anul trecut, a achitat in aceste zile si o companie aeriană in arhipelag, conform France Presse.

   Island Air, companie regională specializată în deservirea Insulelor Hawaii, a declarat într-un comunicat ca a fost cumpărata de către "un holding nou, deținut de Lawrence J. Ellison", pentru un preț care nu poate fi divulgat.

   Firma isi va pastra personalul si va functiona dupa programul de pana in prezent. Ellison este clasat pe locul saselea, pe lista celor mai bogati oameni din lume, de către revista Forbes, care a estimat averea acestuia la 41 miliarde dolari, în luna septembrie 2012.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00943 sec - PID: 10059