3

   Prestigioasele vinuri de Bordeaux, bucurându-se de beneficiile pieței crescande la export, au apelat la nume mari în domeniul arhitecturii, pentru renovarea beciurilor proprii, in vederea imbunatatirii imaginii si adaptarii la noile descoperiri tehnologice în domeniul vinificarii.

   Conform arhitectului Bernard Mazieres, cererea cunoaste un boom in prezent, acesta proiectand mai multe clădiri pentru producatorii viticoli, printre care ale Yquem, Petrus, Latour si Rothschild Mouton.

   "Proprietarii au nevoie de mai mult spațiu de lucru, în special pentru a se adapta la noile tehnologii viticole, avand nevoie de tancuri (cuve) de fermentare mai mici", a declarat el pentru France Presse.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
205
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03957 sec - PID: 7503