5

   Primul-ministru turc, Tayyip Erdogan, a pus pe picior de egalitate „sionismul”, cu „crimele împotriva umanității”, conform unor raportari din ultimele ore.
   Mesajul este "deosebit de jignitor" si are un "efect coroziv" asupra relatiilor SUA-Turcia, a remarcat, la scurt timp, un înalt oficial american.

   "Este un lucru deosebit de ofensator, sincer, sa numesti sionismul o crimă împotriva umanității", a declarat, reporterilor, secretarul de stat american John Kerry, in zbor spre Ankara.

   Primul-ministru al Israelului, Benjamin Netanyahu, l-a criticat si el pe Primul Ministru al Turciei, pentru declarațiile în care susținea că naționalismul evreiesc este o "crimă împotriva umanității" și in care facea o paralelă între sionism și fascism.

   "Asemenea Sionismului, anti-semitismului și fascismului, islamofobia trebuie să fie considerată in mod inevitabil o crimă împotriva umanității" – declarase Erdogan în adresarea sa catre oficialii de rang inalt, printre care se afla si Secretarul General al UN, Ban Ki-moon.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
108
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11292 sec - PID: 25887