3

Jurnalism ortodox in scoala. Studio TV ortodox pentru copii (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Centrul socio-cultural al Episcopiei de Birobijan a creat primul sau studio școlar de televiziune, pentru copiii ortodocsi, "jurnaliști în devenire", din Rusia.

   Inaugurarea solemnă a scolii "Romaciki" ("Margarete"), va avea loc maine, odata cu Ziua Internațională a Programelor de Televiziune și de Radio pentru Copii.

   Primele cursuri ale școlii-studio au inceput deja pe 1 martie. 
   Parohul Catedralei Buna Vestire din Birobidjan, Arhimandritul Inochentie, le-a vorbit copiilor despre obiectivele crearii unui studio de televiziune pentru copiii ortodocsi și le-a urat tuturor sa se bucure de asimilare rapida a materiei.

   Directorul studioului, doamna Ciciupletov, a tinut primul curs introductiv, în care i-a invatat pe copii cum sa organizeze un studio de televiziune și le-a prezentat copiilor disciplinele care se predau tinerilor jurnalisti ortodocsi.

   Copiii au fost selectati dintre enoriașii bisericilor ortodoxe din Birobidjan.
   Există deja si alte studiouri de televiziune in Rusia, pentru copii, dar organizarea unei astfel de programe scolare legate de televiziune se realizează pentru prima dată. Eparhia spera că elevii vor fi, în curând, în măsură să producă primele programe ortodoxe pentru copii.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
72
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03424 sec - PID: 16421