4

   Intrebati daca Biserica Catolică ar trebui să își schimbe poziția sa, pentru a tine cont de schimbările societatii, sau dacă ar trebui să isi apere valorile in care crede, chiar dacă uneori acestea sunt în contradicție cu schimbarea, francezii au raspuns in marea lor majoritate in favoarea schimbarii, noteaza IFOP, intr-un sondaj comandat de „Sud Ouest dimanche”.

   Astfel, contraceptivele (90%), căsătoria preoților (83%) și recăsătorirea persoanelor divorțate (82%) apar pentru toți francezii ca probleme ale societatii, pe care Biserica Catolică trebuie să le ia în considerare.

   Hirotonirea femeilor este dorită de 79%, eutanasia acceptata de 77% dintre francezi. Majoritatea francezilor, de asemenea, cred că Biserica Catolică trebuie să își schimbe poziția vizavi de avort (80%) și de homosexualitate (68%).

   Totodata, cererile de schimbare legate de avort și homosexualitate au mai scazut comparativ cu un sondaj anterior, din martie 2009.
   Sondajul recent a fost efectuat in perioada 27 februarie-1 martie 2013, pe un eșantion de 1556 de persoane reprezentative pentru populația franceză.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
85
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.03791 sec - PID: 17240