5

   Un grup misionar din Eparhia Arhanghelsk, Rusia, s-a deplasat la marginea raioanelor Pinejchi- Mezenskovo.

   Șeful Departamentului Eparhial pentru Biserica și Societate, preotul Petru Cuznetov, si fotograful-jurnalist Kalinin Evghenii petrec mai multe zile vizitându-i pe crescatorii de reni din Nenet.
   Excursia are loc cu binecuvântarea Mitropolitului de Arhanghelsk și Kolmogorii, Daniel, vizand "Ortodoxia pe Pamant Nordic".

   Potrivit parintelui Petru, unul dintre obiectivele principale ale acestor întâlniri este aducerea acestor oameni la dreapta-credinta, în cazul în care doresc să li se oficieze botezuri.

   Preotul a mai amintit, in acest sens, o discutie cu președintele Departamentului Sinodal pentru Biserică și Societate, Protopopul Vsevolod Chaplin, în care accentul a fost pus pe lucrarea misionara in sanul popoarelor mici din Nord.
   Parintele Petru a mai povestit si despre ideea unei capele mobile, astfel încât pastorii de reni din Ninet să beneficieze de slujbe, fără a-si schimba stilul lor tradițional de viață, nomad.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
110
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.07977 sec - PID: 25887