2

   O vioară in valoare de 1.2 milioane lire sterline, disparuta din Londra, in 2010, a condus politia catre un lider al tiganilor din Bulgaria.

   Vioara Stradivarius, care fusese furata de o cantareata la Royal Philharmonic Orchestra, Min-Jin Kym, in varsta de 30 de ani, ajunsese intial la un irlandez, care a fost in cele din urma prins, dar a refuzat sa spuna unde a ajuns vioara.

   Polițiștii au banuit ca instrumentul – realizat în 1698 de maestrul italian Antonio Stradivari – ar fi ajuns in strainatate. Traseul lor a condus catre un tigan mafiot, Hristo Varbanov, din Sofia.

   El a fost arestat după ce a încercat să vândă vioara unor politisti sub acoperire, contra unei sume de 250.000 de lire sterline.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01057 sec - PID: 6301