12

   In ultimele zile, un reprezentant pe probleme de invatamant superior si stiinta, al Bisericii Ortodoxe a Ucrainei, Arhimandritul Victor Bed, a luat parte la sesiunea extinsă a Consiliului Academic al Centrului Național Medico-Chirurgical N.I. Pirogov, din Moscova, cu ocazia dezvelirii unui prim monument dedicat Sanctitatii Sale fostul Patriarh Alexei al II-lea al Rusiei – primul doctor onorific al Centrului Pirogov.

   Arhimandritul Victor i-a binecuvantat pe cei prezenti si le-a transmis salutari si felicitarile pentru acest eveniment, din partea Mitropolitului Vladimir al Kievului și al Întregii Ucraine.

   Patriarhul Alexei al II-lea a intrat in istorie ca Patriarh al Moscovei care, in data de 27 octombrie 1990, a citit in Piata Sofia din Kiev tomosul istoric de restaurare canonico-juridica a statutului Bisericii Ortodoxe Ucrainene (Mitropolia din Kiev, fondată în anul 862), ca auto-cefală în administrare, cu drepturi largite de autonomie.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
150
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.06891 sec - PID: 12835