10

Automobile de lux: China depaseste SUA in vanzari (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   China, locul in care celor bogati din conducere le place sa se afiseze in automobile precum Audi sau Porsche, ar putea depasi în anul 2016 Statele Unite, pe piata autoturismelor de lux, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta McKinsey, publicat astazi si citat de France Presse.

   Anul trecut, China a vandut 1,25 milioane de autoturisme de lux (față de 1,7 milioane în SUA) – cu preturi cuprinse intre 25.000 si 150.000 euro per bucata.

   Se asteapta ca numarul acestora sa creasca la 2.250.000 de automobile în 2016 și la 3 milioane până în 2020 (față de 2,3 milioane în Statele Unite ale Americii), potrivit studiului McKinsey, care nu se intereseaza de vehiculele „super luxe”, mult mai mult costisitoare.

   Cu peste 400.000 de autovehicule vândute în 2012, China a devenit primul client al producatorului german de clasa Audi, o filială a grupului Volkswagen.

   Daimler, cu marca sa Mercedes-Benz, a anunțat în decembrie 2012 ca a instituit un nou post în cadrul directiei sale, destinat exclusiv pieței chineze.

   Cand Porsche a atins, în 2012, un alt an-record în vânzări, acesta a motivat  dinamismul, prim aluzii la piața chineză, unde au fost vandute peste 30.000 de bucati.

   China, în 2009, a depășit deja Statele Unite ale Americii, devenind prima piață mondială de automobile, cu 240.000.000 de vehicule în circulație, la sfarsitul anului 2012, a precizat AFP.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
132
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.0978 sec - PID: 12643