9

Calugarita din Franta ucisa in Madagascar, intr-o problema imobiliara (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Cei trei presupusi ucigași ai calugaritei frantuzoaice Emmanuel, in varsta de 82 de ani, care a fost găsita moarta in aceasta sâmbătă in Mandritsara, în nord-estul Madagascar, ar trebui să fie deferiti justitiei astazi, pentru a evita eventualelel probleme, conform unor informatii de ultima ora AFP.

Grabirea procedurii are loc din cauza oamenilor furiosi care au marsaluit pe strada.
Inmormantarea calugaritei are loc tot astazi. Aceasta a fost strangulata, iar trei barbati au fost recunoscuti imediat ca faptasi ai crimei si au fost arestati.

Conform France Presse, călugărița era foarte apreciata pentru munca și generozitatea sa față de cei săraci, asa incat fapta i-a înfuriat pe locuitorii Mandritsara. Sute de oameni au protestat duminică în apropierea sediului de poliție în care cei trei barbati se aflau in stare de arest. Ulterior, ei chiar au fost dusi in alta locatie.

Potrivit anchetei preliminare, motivul crimei a constat intr-o dispută intre un fost gardian si calugarita, pe marginea unor probleme imobiliare.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
101
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.05547 sec - PID: 25887