2

   In aceste zile, Episcopul sarb Atanasie, Vicar Patriarhal și Episcop de Hvosno, a tinut o prelegere in fata tinerilor absolventi ai Academiei Militare – Colegiul National de Aparare, care formeaza periodic experți militari.

   La Colegiul Național de Apărare iau parte, la cursuri postuniversitare, cei se vor sa fie promovati in grade superioare in randurile armatei sârbe.

   Episcopul Atanasie a fost salutat in cadrul Școlii de Apărăre Naționala de către directorul acesteia, Colonelul Mile Jelic, care i-a mulțumit pentru atenția pe care Biserica Ortodoxă Sârbă întotdeauna a manifestat-o față de membrii armatei sârbe.

   Episcopul Atanasie a subliniat faptul că Biserica Ortodoxă Sârbă are o atitudine speciala, nativa, fata de armata țării sale, demonstrand un mare respect pentru aceasta.

   In plus, el a precizat ca Biserica îi invită pe oameni să construiască punti de legatura si să lucreze împreună: "Contribuția Bisericii in domeniul pacii volatile din Balcani este una mare", a concluzionat el.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01241 sec - PID: 9758