85

Slujba in Biserica Inaltarea Domnului – Eroi, Oltenita

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews
Duminică, 3 martie 2013, a doua Duminică din perioada Triodului, Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a fost prezent în mijlocul credincioşilor din parohia „Înălţarea Domnului” – Eroi din municipiul Olteniţa.

Sub protia Preasfinţiei Sale, la Sfânta Liturghie au slujit preacucernici părinţi consilieri, preacucernicul părinte protopop Marian Necula şi un sobor de preoţi şi diaconi.

În cuvântul de învăţătură, Preasfinţia Sa a explicat înţelesul duhovnicesc al pericopei evanghelice şi a vorbit credincioşilor despre perioada Triodului, despre dimensiunea umană a mântuirii, care vine în întâmpinarea lucrării divine, despre faptul că prin căinţa omului Dumnezeu săvârşeşte o adevărata înviere din morţi a celui păcătos.

După Sfânta Liturghie s-a săvârşit slujba de parastas pentru fericiţii ctitori, slujitori şi binefăcători ai acestei parohii.

Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a vizitat parohia „Sfântul Ierarh Nicolae” din municipiul Olteniţa, care a cunoscut ample lucrări de restaurare şi înfrumuseţare.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.00975 sec - PID: 12767