6

   Planurile de nunta ale lui Jennifer Aniston si Justin Theroux prevad ca ceremonia intima religioasa sa aiba loc intr-oo biserică grec-ortodoxă din Pennsylvania, pe care Aniston o frecventa de copil.

   Surse din orașul Eddystone, Pennsylvania, au declarat că cuplul ia in calcul cununia la Biserica grec-ortodoxa Sfantul Gheorghe.
   Actrița a făcut o donație 25.000 dolari pentru biserică, în numele bunicii ei, cu care ea participa la slujbe.
   Pe o placa situata afara se poate citi: „Donat de Jennifer Aniston, în memoria lui Stella Anastassakis”. Verisoara lui Aniston, Kathy Brown, este secretara la aceasta biserica.

   Jennifer Aniston (născuta Jennifer Joanna Anastassakis, pe 11 februarie 1969) este o actriță americană câștigătoare a premiilor Emmy și Globul de Aur. S-a născut la 11 februarie 1969 în Sherman Oaks, California și este cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Rachel Green din sitcom-ul Friends (Prietenii tăi) (1994 – 2004).

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0261 sec - PID: 3928