4

Marriot s-a asociat cu IKEA: Moxy Hotels (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Lantul hotelier american Marriott a anunțat astazi ca se asociaza cu Inter Hospitality, o filială hoteliera a producatorului gigant suedez de mobila, IKEA, in vederea lansarii unei noi francize economice hoteliere in Europa, sub numele Moxy Hotels.

   În total, 150 de Hoteluri Moxy, care operează pe segmentul de trei stele, urmeaza să fie infiintate în zece țări din Europa, primul aparand în 2014, la Milano, conform unei declaratii lansate de Marriot, la salonul international hotelier din Berlin (IHIF).

   Primele 50 de inaugurari sunt asteptate, conform France Presse, în următorii cinci ani. "Pentru a permite o creștere rapidă a brand-ului, Marriott se va asocia cu Inter Hospitality, care va fi dezvoltatorul inițial și proprietarul primelor Hoteluri Moxy", a declarat Marriott.

   Marriott a ales să încredințeze operatorului norvegian Nordic Hospitality, care gestionează deja mai multe unitati in Scandinavia, prima franciza a noului brand.

   Hotelurile Moxy, care numără intre 150 si 300 de camere fiecare, sunt concepute pentru a atrage o clientela din randul călătorilor tineri. Astfel de lansari sunt planificate în Germania, Austria, Belgia, Italia, Finlanda, Norvegia, Suedia, Danemarca, Țările de Jos și Regatul Unit.

   Vara trecută, IKEA anunțase, într-un interviu acordat unui ziar suedez, ca va investi un miliard de euro în hoteluri, în Europa, ca noua activitate.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
28
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04836 sec - PID: 16592