30

Marriot s-a asociat cu IKEA: Moxy Hotels

Publicat în urmă cu 5 ani, în Lonews
Lantul hotelier american Marriott a anunțat astazi ca se asociaza cu Inter Hospitality, o filială hoteliera a producatorului gigant suedez de mobila, IKEA, in vederea lansarii unei noi francize economice hoteliere in Europa, sub numele Moxy Hotels.

În total, 150 de Hoteluri Moxy, care operează pe segmentul de trei stele, urmeaza să fie infiintate în zece țări din Europa, primul aparand în 2014, la Milano, conform unei declaratii lansate de Marriot, la salonul international hotelier din Berlin (IHIF).

Primele 50 de inaugurari sunt asteptate, conform France Presse, în următorii cinci ani. "Pentru a permite o creștere rapidă a brand-ului, Marriott se va asocia cu Inter Hospitality, care va fi dezvoltatorul inițial și proprietarul primelor Hoteluri Moxy", a declarat Marriott.

Marriott a ales să încredințeze operatorului norvegian Nordic Hospitality, care gestionează deja mai multe unitati in Scandinavia, prima franciza a noului brand.

Hotelurile Moxy, care numără intre 150 si 300 de camere fiecare, sunt concepute pentru a atrage o clientela din randul călătorilor tineri. Astfel de lansari sunt planificate în Germania, Austria, Belgia, Italia, Finlanda, Norvegia, Suedia, Danemarca, Țările de Jos și Regatul Unit.

Vara trecută, IKEA anunțase, într-un interviu acordat unui ziar suedez, ca va investi un miliard de euro în hoteluri, în Europa, ca noua activitate.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.0133 sec - PID: 18327