4

Telegrama Cardinalilor catre Papa Emerit Benedict al XVI-lea (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

În a doua zi a Adunărilor Generale ale Congregației, Cardinalii s-au adunat in Sala Sinodala si au transmis o telegramă Sanctității Sale Papa Emerit Benedict al XVI-lea. Propunerea transmiterii unei telegrame fusese aprobata cu o zi in urma, de cardinali.

Trimisa de Cardinalul Angelo Sodano, decan al Colegiului Cardinalilor, telegrama a transmis salutări din partea prelaților si recunostinta acestora fata de fostul Pontif.

"Părinții cardinali, care s-au adunat la Vatican pentru Congregațiile Generale, în vederea urmatorului Conclav, vă trimit salutări și își exprimă din nou recunoștința pentru tot ministeriatul petrin stralucit și pentru exemplul de îngrijire pastorală generoasa in slujba binelui Bisericii și a lumii", s-a aratat in telegramă.

Telegrama a concluzionat prin exprimarea încrederii Cardinalilor în rugăciunile Papei Benedict al XVI-lea, pentru cardinali și pentru întreaga Biserică.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
172
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02538 sec - PID: 7401