4

L’Oreal Bulgaria si UNESCO au premiat doua femei de top in stiinta (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   „Două femei excepționale” din Bulgaria au fost recunoscute ieri, pentru aportul adus în slujba stiintei, fiind premiate de L'Oreal Bulgaria și programul UNESCO dedicat "Femeilor in Stiinta” (For Women in Science").
   Emmy Halajhova și Silvia Bakalova au primit premiile in cadrul unei ceremonii oficiate in Sofia, găzduită de Universitatea Sfantul Clement de Ohrida, conform publicatiei Novinite.

   Acestea au primit cate o bursa în valoare de 5000 de euro fiecare, pe care o vor putea folosi in cercetarea științifică, in Bulgaria.
   Emmy Halajhova este om de stiinta al Institutului de Polimeri al Academiei Bulgare de Științe si a primit premiul pentru un proiect vizand transferul controlat al ADN-ului.

   Silvia Bakalova lucreaza la Institutul de Fizica de Stat si a fost recunoscuta pentru cercetarea in domeniul nanostructurii depunerilor laser.

   Programul de burse L'Oreal Bulgaria si UNESCO, "For Women in Science", a fost lansat pentru a treia oară în Bulgaria, în luna septembrie 2012.
   Programul este sprijinit de Universitatea din Sofia, "Sfantul Clement de Ohrida", și de catre Ministerul Bulgar al Educației.

   Femeile inscrise la bursa trebuia sa detina grad de doctorat si sa aiba o varsta sub 35, lucrand în domeniul stiințelor vieții.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
76
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.11292 sec - PID: 15892