3

Serbia si Turcia: noi acorduri bilaterale de cooperare juridica (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Ministrii de Justitie, sarb si turc, Nikola Selakovic, respectiv, Sadullah Ergin, au anunțat ieri, la Ankara, semnarea unor noi acorduri bilaterale de cooperare judiciară.
   Într-o declarație comună, rezultata in urma întâlnirii dintre cei doi, se arata ca pasul facut este unul foarte mare in imbunatatirea relatiilor dintre cele doua state.

   „Putem spune că această cooperare, între Turcia și Serbia, s-a îmbunătățit în ultimii ani, în special în ceea ce privește relațiile economice și politice. Noi încercăm să le consolidam și mai mult, prin vizite la nivel înalt, cum ar fi aceasta, care va intari cooperarea dintre cele două state, la nivel judiciar”, a declarat ministrul turc, conform agentiei ANSA.

   Selakovic a anunțat că omologul său turc va participa la o conferință regională dedicata Justiției și Miniștrilor de interne, in Belgrad, in perioada 11-12 aprilie 2013.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
65
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.04327 sec - PID: 17240