7

   La aproape 43 de ani de la moartea chitaristului Jimi Hendrix, un nou album cu 12 inregistrari in studio, datând din perioada 1968 – 1969, intitulat "Oameni, Iad și Îngeri" a fost lansat ieri, conform AFP.

   Albumul "il prezinta pe legendarul chitarist, atunci când lucra în afara grupului Jimi Hendrix Experience", cautand noi sunete, conform editorilor Experience Hendrix LLC, care administrează moștenirea lui Hendrix și Legacy Recordings (Sony).

   El prezintă "o varietate de sunete si de stiluri – clape, percuție și chitară – pe care Jimi a vrut să le includă în muzica sa noua", au adăugat editorii.

   Discul a fost co-produs de sora chitaristului, Janie Hendrix, si de Eddie Kramer, care a fost inginer de sunet al tuturor înregistrărilor lui Hendrix, din timpul carierei sale.
   Chitaristul, care a murit in ziua de 18 septembrie 1970, la varsta de 27 de ani, a înregistrat trei albume în timpul vieții sale, dar zeci de compilații și alte înregistrări de studio au fost dezvoltate ulterior.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
97
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.06366 sec - PID: 25592