2

Scoala ruso-franceza la Paris (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Crearea unei școli ruso-franceze in Paris a constituit subiectul multor discuții în timpul unor reuniuni diverse si conferințe, atât cu oficialii administrației ruse cat si cu reprezentanti ai Ministerului Educației Naționale din Franta. Acest subiect a devenit de actualitate, odată cu apariția proiectului construcției Bisericii Ruse din Paris si a noului Centru Cultural ortodox.

   Profitand de acest proiect, intrucat acesta contine mai mule cladiri, s-a luat in considerare si includerea unei constructii care ar putea servi ca școală franco-rusa.
   Propunerea "Maxime & Co" a primit deja sprijinul Forumului Rus din Franța. Ea a fost, de asemenea, salutată de către Ambasada.

   Initail, scoala ar fi una elementară (cu 5 clase, o cantină, un loc de joacă), urmand modelului francez al Liceului Alexandre Dumas din Moscova.
   Decizia de a construi o clădire in Paris, care sa serveasca drept școală elementară, este un pas mare. Cu toate acestea, "Maxime și Co", este de părere că ar trebui despuse eforturi suplimentare pentru a deschide, in Paris, nu doar o școală elementară, ci una completa, incluzand liceu si facultate.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
52
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews
Lucrarea ta sau a unei comunități nu este promovată? Creează un site în care să poți posta doar tu sau chiar și ceilalți, iar noi vă punem pe prima pagină.
Lansează un nou site

π 0.02371 sec - PID: 17524