7

Limitari impuse prin lege invatamantului religios in Kargarstan (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 5 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

   Vice Prim-ministrul Kârgâzstan, Kamila Talieva, a anunțat ieri că un proiect de lege care reglementează educația religioasă și instituțiile de educație religioasă in tara, a fost elaborat.
   "Există o mulțime de oameni prost educați în rândul profesorilor din școlile islamice, care răspândesc bigotismul religios și extremismul în societate", a spus Talieva.

   "Trebuie sa stabilim anumite limite. Oamenii trebuie să știe ce este voie si ce nu este. Este necesar sa restabilim o ordine, interzicand propaganda agresivă, și sa cream un mediu propice pentru educația religioasă", a mai spus ea.

   Experții care au participat la ședința Parlamentului au declarat că se opun formularii unor norme universale pentru educația religioasă, invocând "lipsa de specialiști capabili sa dezvolte astfel de standarde" in Kârgâzstan.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
93
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.07188 sec - PID: 25474