9

   Primul-Ministru grec, Antonis Samaras, a avut o întâlnire privată cu Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I, in ziua de 4 martie 2013. Este pentru prima dată când Samaras l-a vizitat pe Patriarhul Ecumenic, in calitate de Prim-Ministru.

   Primul-Ministru a fost salutat, la intrarea in Patriarhie, de către Mitropolitul Stefanos de Kallipolis și Madytos si de Arhimandritul Bartolomeu, secretar șef al Sfântului Sinod și al clericilor Curții Patriarhale.

   Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I l-a așteptat pe Antonis Samaras in biroul său patriarhal, acolo unde a avut loc întâlnirea, la care au participat si Ministrul Afacerilor Externe, Dimitris Avramopoulos, Consulul General al Greciei la Istanbul, Ambasadorul Nicholas Matthioudakis, Mitropoliții Constantin de Niceea, Emmanuel de Franța și secretarul sef al Sfântului Sinod, Arhimandritul Bartolomeu.

   Patriarhul Bartolomeu I și-a exprimat dorința ca Samaras sa fie capabil să dezlege "nodul gordian" al problemelor financiare ale Greciei.
   "Situatiile grele sunt pentru oamenii curajosi si puternici, iar Dl. Samaras are ambele caracteristici".

   Patriarhul a declarat, după întâlnirea sa in Fener, cu premierul grec: "El va desface nodul gordian, aceasta este dorința mea și rugăciunea mea din toată inima", explicând că il cunoaste de mai multi ani.
   "Când a fost Ministru de Externe, eram Episcop de Calcedon și Patriarhul Demetrios m-a trimis la Atena, pentru a rezolva unele probleme ale Patriarhiei", a mai declarat el.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
131
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.12169 sec - PID: 23054